Bijna onherkenbare Adele blijft volgers verrassen met nieuwe look: ‘Ben jij het echt?’

Print
Bijna onherkenbare Adele blijft volgers verrassen met nieuwe look: ‘Ben jij het echt?’

Adele Afbeelding: Instagram Adele

Het nieuwe uiterlijk van Adele (32) blijft fans verbazen. De zangeres postte zaterdagavond een foto op sociale media om Beyoncé te feliciteren met haar nieuwe visuele album Black Is King en daarbij viel opnieuw dat ze haar metamorfose van de afgelopen maanden nog verder heeft doorgezet. ‘Pas als ze zingt, zal ik geloven dat dit echt Adele is’, is een van de vele reacties.

Op het nieuwe kiekje knielt Adele voor haar televisie, waar de videoclip van Already- de nieuwe song van Beyoncé - te zien is. Het nummer prijkt op het visuele album van Queen B, dat vrijdag gelanceerd werd op platform Disney+. ,,Dankjewel queen, om ons altijd geliefd te doen voelen door middel van je kunst”, schrijft de zangeres bij de foto. Daarop straalt Adele met een nieuw blond krullend kapsel en zonder make-up.

Fans reageren vol lof op de foto, maar verbazen zich ook nog altijd over de metamorfose van de zangeres. Adele verloor de voorbije maanden na tientallen kilo’s door een aangepast dieet te volgen en vaak te sporten. ‘Ik kan niet geloven dat jij het bent’, schrijft een fan. ‘Pas als je zingt, zal ik helemaal overtuigd zijn.’ Ook andere volgers reageren verbaasd: ‘Is dit echt Adele? Ik geloof het bijna niet.’

Daarnaast laten fans ook massaal weten dat ze altijd al vonden dat de zangeres er goed uitzag, ook met enkele kilootjes meer. ‘Je bent altijd een prachtig persoon geweest, daarvoor hoefde je niet zoveel af te vallen. Maar als je je nu beter in je vel voelt, is dat alleen maar positief’, schrijft iemand.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen