Motorrijder aangehouden na achtervolging op hoge snelheid door Geleen, Sittard en Urmond

Print
Motorrijder aangehouden na achtervolging op hoge snelheid door Geleen, Sittard en Urmond

Afbeelding: ANP XTRA

Urmond / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een motorrijder is zaterdagmiddag rond half drie na het negeren van een stopteken op de Oude Postbaan in Geleen op de vlucht geslagen.

Na een lange achtervolging door Sittard en Urmond waarbij snelheden van 175 kilometer per uur werden gehaald en door rood werd gereden, kon de motorrijder uiteindelijk in Urmond worden klemgereden.

De motorrijder is aangehouden. Zijn rijbewijs en motor zijn in beslag genomen vanwege het negeren van een rood verkeerslicht, het gebruikmaken van het verdrijvingsvlak, snelheidsovertredingen van meer dan 60 kilometer per uur en het negeren van een stopteken.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen