Motorrijder aangehouden na achtervolging op hoge snelheid door Geleen, Sittard en Urmond

Print
Motorrijder aangehouden na achtervolging op hoge snelheid door Geleen, Sittard en Urmond

Afbeelding: ANP XTRA

Urmond / Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een motorrijder is zaterdagmiddag rond half drie na het negeren van een stopteken op de Oude Postbaan in Geleen op de vlucht geslagen.

Na een lange achtervolging door Sittard en Urmond waarbij snelheden van 175 kilometer per uur werden gehaald en door rood werd gereden, kon de motorrijder uiteindelijk in Urmond worden klemgereden.

De motorrijder is aangehouden. Zijn rijbewijs en motor zijn in beslag genomen vanwege het negeren van een rood verkeerslicht, het gebruikmaken van het verdrijvingsvlak, snelheidsovertredingen van meer dan 60 kilometer per uur en het negeren van een stopteken.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen