Samenwerking Toon Hermans Huis Parkstad en Decathlon

Print
Samenwerking Toon Hermans Huis Parkstad en Decathlon

Afbeelding: Toon Hermans Huis Parkstad

Kerkrade / Eygelshoven / Heerlen / Hoensbroek -

Het Toon Hermans Huis Parkstad en Decathlon Kerkrade slaan de handen ineen. De twee zijn een partnerschap aangegaan.

Een project dat voortvloeit uit de samenwerking is de workshop Nordic Walking powered by Decathlon Kerkrade. Bij vrouwen die een operatie hebben gehad vanwege borstkanker heeft Nordic Walking een positief effect op de genezing en herstel van de schouderfunctie. Deelnemers kunnen vanaf 3 september gedurende tien weken elke donderdag van 16.00 tot 17.00 uur meedoen aan de workshop. De begeleiding is in handen van een oncologiefysiotherapeut en een psychosociaal therapeut van Fysio Polfermolen, beiden tevens erkende Nordic Walking instructeurs. Meer informatie over deelname en inschrijving is te vinden op www.toonhermanshuisparkstad.nl/nordicwalking.

Toer de Toon

Een tweede project dat het Toon Hermans Huis Parkstad en Decathlon Kerkrade samen aangaan is het jaarlijks benefiet(s)evenement Toer de Toon op Tweede Paasdag. Vanaf 5 april is de Toer de Toon powered by Decathlon Kerkrade. Tijdens Toer de Toon maken recreatieve wielrenners een rit door het Limburgse Heuvelland.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →