Afvalcontainers voor oud papier en PMD in Stein verplaatst

Print
Afvalcontainers voor oud papier en PMD in Stein verplaatst

Afbeelding: Rob Oostwegel

Urmond / Elsloo / Berg / Maasband / Stein / Veldschuur / Catsop / Meers -

De afvalcontainers voor oud papier en PMD zijn verplaatst. Ze staan nu vijftig meter verderop naast het depot voor tuinafval aan de bezoekerszijde van het gemeentehuis.

Medewerkers van RWM en extra bebording geven de nieuwe locatie duidelijk aan. Reden voor het verplaatsing is de parkeerdrukte rondom het gemeentehuis. Door de schoolvakanties en het zomerse weer is het druk bij het Steinerbos. Door de containers te verplaatsen worden onveilige verkeerssituaties voorkomen en wordt meer ruimte geboden aan bezoekers van het Steinerbos.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen