Video: Man loopt brandwonden op tijdens werkzaamheden aan boot

Print

Man loopt brandwonden op tijdens werkzaamheden aan boot Tungelroy. Video: WeertdeGekste

Tungelroy -

Een man heeft dinsdag in Tungelroy brandwonden opgelopen tijdens werkzaamheden aan een boot. Tijdens het klussen ontstond een steekvlam.

Het incident vond rond het middaguur plaats bij een loods aan de Pleunenweg. Een man was met een slijptol aan het klussen aan een boot toen er vervolgens een steekvlam ontstond. De man liep hierdoor brandwonden op aan zijn gezicht en armen, meldt WeertdeGekste. De situatie was zo ernstig dat ook een traumahelikopter ter plaatse kwam.

Een jongeman die ook aanwezig was bij de loods, pakte een tuinslang met water om meteen te blussen. Intussen kwam ook de brandweer ter plaatse. Bij aankomst van de hulpdiensten was er geen sprake meer van brand. De brandweer heeft de boot en de loods gecontroleerd.

Het slachtoffer werd ter plaatse behandeld in het bijzijn van een trauma-arts en is vervolgens met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →