Chauffeur en kind gewond bij ongevallen op A2

Print
Chauffeur en kind gewond bij ongevallen op A2

Afbeelding: WeertdeGekste

Grathem / Wessem -

Bij twee ongelukken op de A2 zijn dinsdagmiddag een chauffeur en een kind gewond geraakt.

De ongevallen gebeurden kort na elkaar, meldt de lokale site WeertdeGekste. In noordelijke richting ontstonden daardoor files.

Even voor twee uur vond het eerste ongeluk plaats nabij de Ellerbrug. Daar botsten een bestelbus en personenauto tegen elkaar. Door de klap belandde de bestelbus dwars op de snelweg. Een persoon moest ter plekke worden nagekeken in een ambulance.

Nog geen tien minuten later ging het ongeveer 1,5 kilometer weer mis, Twee vrachtwagens botsten tegen elkaar. Dit ongeval gebeurde in de file die was ontstaan door de eerste aanrijding.

De chauffeur die met zijn vrachtwagen op zijn voorganger was gebotst raakte lichtgewond. Ook een kind, dat als bijrijder in de cabine zat, liep verwondingen op. Ze zijn allebei overgebracht naar het ziekenhuis.

Na beide ongelukken werd een rijstrook afgesloten voor het verkeer. Er ontstond een file tot aan Wessem.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie in Limburg

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →