Lisette Verheijen, wijkverpleegkundige Groene Kruis Thuiszorg Blerick houdt haar hart vast voor tweede coronagolf

Print
Lisette Verheijen, wijkverpleegkundige Groene Kruis Thuiszorg Blerick houdt haar hart vast voor tweede coronagolf

Lisette Verheijen, wijkverpleegkundige Afbeelding: Stefan Koopmans

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Het aantal nieuwe coronabesmettingen blijft stijgen. Menig zorgmedewerker draaide tijdens de eerste piek in maart en april tropenweken. Vrezen onze ‘helden van de zorg’, nog nauwelijks bekomen van die tour de force, een tweede golf? We vragen het aan Lisette Verheijen, wijkverpleegkundige Groene Kruis Thuiszorg Blerick

De onzekerheid, niet weten hoe het in de wijk gaat lopen als het aantal coronabesmettingen weer piekt. Dit zal aan wijkverpleegkundige Lisette Verheijen knagen. „Dat ik niet aan alle mensen die het nodig hebben, de medisch noodzakelijke zorg kan leveren, omdat onze routes vollopen. Terwijl je cliënten die heel ziek zijn, juist wilt helpen. Daar zijn we toch voor. Ik wil in coronatijd mijn steentje bij blijven dragen.”

Hele verhaal lezen?

Klik dan hier voor het uitgebreide interview met wijkverpleegkundige Lisette Verheijen en drie andere Limburgse ‘Helden van de zorg’.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →