Groene Ster haalt bijna 1200 euro voor door kantinebrand gedupeerd SV Meerssen op

Print
Groene Ster haalt bijna 1200 euro voor door kantinebrand gedupeerd SV Meerssen op

Afbeelding: Moonen Movies

Meerssen / Ulestraten / Moorveld / Bunde / Rothem / Geulle / Heerlen / Hoensbroek -

Voetbalclub Groene Ster uit Heerlerheide heeft dinsdagavond een bedrag van bijna 1200 euro ingezameld voor SV Meerssen. Die club is zwaar getroffen door een brand die de kantine verwoestte.

Beide clubs hadden een oefenwedstrijd tegen elkaar gepland in Meerssen. Door de brand werd de wedstrijd op sportpark Pronsebroek van Groene Ster gespeeld. Toeschouwers konden een vrije gave voor SV Meerssen geven.

Bijdrage

Die vrije gave werd aangevuld met een bijdrage van de eerste selectie en sponsoren van Groene Ster. Daarmee kan SV Meerssen in totaal bijna 1200 euro uit Heerlerheide bijschrijven, laat Groene Ster-voorzitter Jos op ’t Einde weten.

Ook andere clubs uit de regio hebben geld ingezameld voor SV Meerssen. De crowdfuncingsactie van clubs uit de regio Maastricht staat momenteel op zo’n 15.000 euro. De politie gaat ervan uit dat de brand is aangestoken.

Lees ook: Politie gaat uit van brandstichting bij SV Meerssen

Groene Ster won de oefenwedstrijd met 3-0. Moonen Movies maakte een samenvatting van de wedstrijd.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →