Plus Hoensbroek geeft beelden van daders gewapende overval vrij

Print
Plus Hoensbroek geeft beelden van daders gewapende overval vrij

Afbeelding: Plus Danny Rosenboom

Ransdaal / Craubeek / Klimmen / Weustenrade / Fromberg / Kunrade / Ubachsberg / Voerendaal / Winthagen / Hoensbroek / Heerlen -

Supermarkt Plus Danny Rosenboom in Hoensbroek heeft beelden vrijgegeven van de gewapende overval die twee weken geleden plaatsvond.

Toen werd de supermarkt overvallen door twee gewapende mannen die er op een scooter vandoor gingen. Hoewel de overvallers hun gezicht verborgen hielden, hoopt de supermarktuitbater dat de daders op andere kenmerken herkend kunnen worden, zoals de scooter waarop het tweetal vluchtte.

De supermarkt werd overvallen door iemand met een tenger postuur en een lichtgetinte huidskleur. Hij droeg een lichtgrijs trainingspak van Nike en blauwe Nike-schoenen. Daarbij trekt hij met het linkerbeen tijdens het lopen en rennen en houdt hij zijn rechterhand vaak op zijn rug. De andere overvaller heeft een gezet postuur, droeg een licht-groen/grijs trainingspak en had zwarte schoenen aan.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →