Zandkastelen bouwen in Reuver

Print
Zandkastelen bouwen in Reuver

Binnen een half uur moesten de deelnemers aan de wedstrijd een zo mooi mogelijk kasteel van zand bouwen. Afbeelding: Jan-Paul Kuit

Reuver -

Een schep, wat figuurtjes, een emmer en genoeg zand en water. Meer was er woensdag niet nodig voor de zandkastelenwedstrijd die bij recreatiepark Drakenrijk in Reuver werd gehouden.

Een zomerse dag als die van woensdag is niet compleet zonder een zandkastelenwedstrijd. En dus gingen de kinderen in teams aan de slag. Binnen een half uur moesten ze een zo mooi mogelijk kasteel van zand bouwen.

En ook al was de wedstrijd voor kinderen tot en met twaalf jaar, soms moest een ouder toch even een handje helpen om alles overeind te houden. De winnaar ging er uiteindelijk met een goodiebag van het recreatiepark vandoor.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen