Tickets te winnen voor leukste Bruis bar

Print
Tickets te winnen voor leukste Bruis bar

Bruis in 2019 op de stadsweide bij de gashouder in Maastricht. Afbeelding: archief Harry Heuts

Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Gulpen / Ingber / Reijmerstok / Slenaken / Beutenaken / Epen / Trintelen / Nijswiller / Partij / Wahlwiller / Wittem / Eyserheide / Piepert / Eys / Elkenrade / Wijlre / Heijenrath / Mechelen -

Nu Festival Bruis dit jaar niet buiten plaatsvindt maar voor een klein publiek in de Muziekgieterij en via een live stream is te volgen, wil de organisatie een beetje ‘Bruis gevoel’ thuis brengen door de bouwtekening van de iconische Bruis bar te delen op internet.

Handige Harry’s die de uitdaging aangaan om op basis van de instructies de bar na te bouwen, maken kans op een prijs. De leukste inzending, met jezelf en de bar op de foto, wordt beloond met drie dagen Bruis in de Muziekgieterij. Inzenden kan tot en met 16 augustus. De onderdelenlijst is te downloaden op de website van de Muziekgieterij.

Bruis in afgeslankte vorm vindt 4, 5 en 6 september plaats in de grote zaal van de Muziekgieterij. Elke avond zijn er drie concerten die kunnen worden bijgewoond door 88 mensen. Kaartverkoop gaat via duotickets, á 60 euro voor twee personen, inclusief Bruis diner. Alleen voor de zondagavond zijn er nog kaarten.

De organisatie benadert enkele horecazaken om een groot scherm te plaatsen waarop de live stream te volgen is. „Een beetje zoals bij het WK voetbal.”

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →