Dier van de week: Sibor

Kater Sibor zoekt een nieuw thuis. © Dierenopvang Op de Smakterheide

Juanita Janssen van Dierenopvang Op de Smakterheide stelt een dier voor dat op zoek is naar een nieuw thuis. Deze week: Sibor.

Dierenopvang Op de Smakterheide

“Sibor is een inmiddels gecastreerde kater van 1,5 jaar oud. Het is een prachtige verschijning, hij is blauwgrijs met wit van kleur. Sibor is een onwijs leuke kat wanneer je op zoek bent naar een opvallende kat met karakter!”

Leukste kenmerk?

Sibor is een erg leuke kater, hij is erg aanwezig en spreekt met zijn hele lichaam. Sibor zal duidelijk zijn eigen personeel zal uitzoeken. Als hij nee zegt, dan is het nee..

Wat is zijn favoriete bezigheid?

Sibor is een actieve jonge man, hij verkend graag zijn omgeving en is graag op ontdekkingstocht!

Heeft hij minpuntjes?

Sibor is pas recent gecastreerd, hij kwam binnen als een vechtersbaasje! Hij had vechtwondjes en was mager. Als ongecastreerde kater in poezentijd is dit niet uitzonderlijk. Hij weet zeker waar hij voor bedoeld is. Naarmate de tijd vordert zal hij ook rustiger worden en toleranter.

Wat voor baas zoeken jullie?

Sibor is opzoek naar een plek waar hij uiteindelijk ook zeker naar buiten kan. Sibor binnen houden is geen optie. Het is een actieve jonge man, andere katten, voornamelijk rustige poezen vindt hij géén probleem, zolang hij de baas maar mag zijn. Sibor is een brutaaltje en zal dit ook laten merken!

Gaat jou hart sneller kloppen van deze karaktervolle kater?

Neem dan vrijblijvend contact op met Dierenopvang Op de Smakterheide, St. Jozeflaan 2, 5817 AC Smakt-Venray. Tel. 0478-639062 of via info@smakterheide.nl. Alle overige dieren zijn te bekijken op www.smakterheide.nl.

Dierenambulance Centrale: tel. 0478-220800.

Dierenthuiszorg: tel. 06-15206013.