Ernstig ongeluk met meerdere gewonden: traumahelikopter geland

Print
Ernstig ongeluk met meerdere gewonden: traumahelikopter geland

Afbeelding: Track’88

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

De hulpdiensten zijn donderdagavond in Roermond massaal uitgerukt voor een ernstig ongeluk op de N280, ter hoogte van de aansluiting met de A73. Meerdere personen raakten gewond.

Bij het ongeval, dat even na half negen plaatsvond, waren een auto en een bestelbus betrokken. De auto reed in volle snelheid in op de achterkant van de bestelbus, die stilstond voor het stoplicht. Na aanrijding schoot de auto door om vervolgens bij een vangrail tot stilstand te komen.

De bestuurder van de personenauto is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De inzittenden van de bestelbus werden ter plekke door ambulancepersoneel behandeld. Over de ernst van hun verwondingen is nog niets bekend.

Vier ambulances kwamen ter plekke. Er is ook een traumahelikopter geland. De N280 moest in beide richtingen tijdelijk worden afgesloten voor het verkeer.

De personenauto liep bij de botsing flinke materiële schade op.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →