Bluesevenement The Night Before in Tegelen afgelast

Print
Bluesevenement The Night Before in Tegelen afgelast

Afbeelding: Getty Images

Tegelen -

De jaarlijkse bluesnight The Night Before in Tegelen gaat dit jaar niet door. Het evenement zou eigenlijk op vrijdag 18 september plaatsvinden.

Vanwege de verwachte drukte, de uitdaging voor de organisatie om te handhaven op het naleven van de RIVM-richtlijnen en de extra kosten die het coronaproof maken met zich meebrengt, besloot de organisatie de stekker uit het evenement te trekken. Enkel de band Sinnerboy was in juni al aangekondigd om op te komen treden, andere bands zouden later volgen. „We gaan ons stinkende best doen voor 2021”, laat de organisatie weten.

Buitenevenement

The Night Before trekt jaarlijks duizenden bezoekers. Hoewel de optredens veelal in diverse cafés in het centrum plaatsvinden, wordt The Night Before beschouwd als het grootste buitenevenement van Tegelen.

Voor bluesliefhebbers is The Night Before de opwarmer voor het, vanwege corona eerder al afgelaste, Bluesrockfestival dat normaal in openluchttheater De Doolhof plaatsvindt. De 37e editie is een jaar verzet naar zaterdag 11 september 2021.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →