Video: Wesp in helm: motorrijder valt en raakt levensgevaarlijk gewond

Print

Motorrijder levensgevaarlijk gewond. Video: Track’88

Een motorrijder is zondagmiddag in de Duitse grensregio levensgevaarlijk gewond geraakt bij een onfortuinlijke val. Het slachtoffer is met een traumahelikopter naar het ziekenhuis vervoerd.

De vriend van de 60-jarige motorrijder, die samen met hem op pad was tussen Wachtendonk (op 20 kilometer van Venlo) en Hinsbeck, verklaarde aan de politie dat tijdens de rit bij de man een wesp in de helm was gevlogen. De motorrijder zou gestoken zijn en vervolgens hard onderuit zijn gaan.

Volgens de Duitse politie kwam de motorrijder bij een bocht naar links op de rechterrijbaan terecht en raakte hij een vangrail om uiteindelijk vanaf het talud naar beneden te vallen. Daarbij liep hij ernstige verwondingen op aan zijn rechterbeen. Na medische verzorging ter plekke is het slachtoffer met een traumahelikopter overgebracht naar het ziekenhuis van Duisburg.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →