Nieuwe trailer Undercover: ‘Ze zijn nog niet van Ferry Bouman af’

Print
Nieuwe trailer Undercover: ‘Ze zijn nog niet van Ferry Bouman af’

Afbeelding: Netflix

Nog een kleine vier weken en het tweede seizoen van de Nederlands-Vlaamse Netflixhit Undercover is te zien. In de nu vrijgegeven trailer is te zien hoe agent Bob Lemmens (Tom Waes) zo’n beetje zijn leven geeft bij undercoveracties. Drugskoning Ferry Bouman zit in de cel, maar ‘ze zijn nog niet van hem af’.

Waar het eerste seizoen draaide om de drugswereld in Noord-Brabant, gaat het in de tweede reeks over illegale wapenhandel. Maar de verhaallijn uit het eerste seizoen loopt ook verder. Kim de Rooij (Anna Drijver) is niet langer undercoveragent maar werkt voor een mensenrechtenorganisatie, Bob werkt nog steeds als agent. Het duo ontdekt een netwerk dat is gestart in Syrië en inmiddels is uitgebreid naar België. Bob gaat weer undercover. Kickbokser Rico Verhoeven is een van de nieuwe gezichten: hij zal een van de handlangers van Ferry Bouman spelen.

De Belgisch-Nederlandse serie Undercover bleek na lancering een schot in de roos. Nederlandse Netflixkijkers streamden de reeks het afgelopen jaar massaal. Naast seizoen twee is seizoen drie ook al aangekondigd. En Netflix maakt een film over Ferry Bouman. De film heet Ferry en vertelt over de beginjaren van Bouman. Hoofdrolspelers Frank Lammers en Elise Schaap zullen allebei in deze prequel te zien zijn, maakte Netflix vorige maand bekend.

Wanneer de film uitkomt, is nog niet bekend. Het tweede seizoen van Undercover is vanaf 6 september te streamen.

Exclusieve Black Friday Deal

Lees nu één jaar lang alle Plus-artikelen (meer dan 100 per dag) met 78% korting. Actie geldig t/m 29-11.

Profiteer nu