Sittard-Geleen waarschuwt voor hoge kosten ongediertebestrijding

Print
Sittard-Geleen waarschuwt voor hoge kosten ongediertebestrijding

Afbeelding: Getty Images/EyeEm

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

De gemeente Sittard-Geleen waarschuwt inwoners voor de hoge kosten van ongediertebestrijders.

Bij de gemeente komen tijdens de zomer geregeld meldingen binnen van wespenoverlast of overlast van andere ongewenste dieren. In het geval van ratten voert de gemeente de bestrijding uit, maar gaat het om andere ongewenste dieren op eigen terrein, is de inwoner zelf verantwoordelijk. De gemeente adviseert inwoners vooraf aan het bedrijf te vragen wat de kosten zijn en bij twijfel contact op te nemen met de gemeente via 14 046. De gemeente kan adviseren of mensen in contact brengen met een erkend plaagdierbestrijder.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen