Zwembad Geulle kampt met dieven en baldadige jeugd

Print
Zwembad Geulle kampt met dieven en baldadige jeugd

Friture Maria bij zwembad Geulle. Afbeelding: zwembad Geulle

Geulle -

Het zwembad in Geulle probeert zich te wapenen tegen verdere diefstal. Parasols en zelfs een bewakingscamera zijn al gestolen.

Het nogal afgelegen zwembad heeft al jaren last van baldadigheid, meldt coördinator Antoine Penne. „De laatste weken is er elke dag is er rotzooi en schade van een groep jongeren die ’s nachts komt zwemmen en wiet en alcohol gebruikt. Steeds moeten we het kapot geknipte hek repareren.”

Professionals

Penne denkt dat zondagnacht ook een groep professionals aan de slag is geweest. De grote parasols op het terras van friture Maria en ook de bewakingscamera zijn verdwenen. „De dieven hebben een extra groot gat gemaakt om deze spullen te kunnen vervoeren.”

Het zwembad wil extra lampen monteren om de dieven en nachtzwemmers te ontmoedigen. Het zoeken is naar een elektricien die deze klus kan klaren.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →