Fietsen en wandelen met Buurtbeheer Nieuw Lotbroek

Print
Fietsen en wandelen met Buurtbeheer Nieuw Lotbroek

De fietstocht start vanaf Kasteel Hoensbroek. Afbeelding: Annemiek Mommers / archief De Limburger

Hoensbroek -

Stichting Buurtbeheer Nieuw Lotbroek houdt op 18 en 22 augustus een fietstocht. Bij de werkgroep Ridder Hoen Park, een werkgroep van Stichting Buurtbeheer, staat een waterwandeling op 23 augustus op de agenda.

De fietstocht is 27 kilometer lang. De fietsers vertrekken vanaf de parkeerplaats van Kasteel Hoensbroek om 13.00 uur. Onderweg komen ze langs minder bekende woongemeenschappen, mooie vergezichten en natuur. Onderweg is er tijd voor een consumptie en later een ijsje.

De waterwandeling van de werkgroep Ridder Hoen Park zal geen lange afstand zijn, zodat de wandeling voor iedereen te doen is. Tijdens de wandeling zal er uitleg zijn over de Caumerbeek en na de wandeling is er tijd voor een eenvoudige lunch en een kijkje in het Ridder Hoen Park. De wandeling start in het park, om 10.00 uur.

Aanmelden is voor beide activiteiten verplicht en kan via Wiel Pieters: wielpieters@gmail.com of 045-7074055 / 06-49800340. Deadline aanmelden fietstocht is 16 augustus en wandeltocht 19 augustus.

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen