Video: Verdachte op de vlucht voor politie springt Maas in en ontkomt

Print

Zoekactie op Maas Venlo naar verdachte geweldsmisdrijf. Video: Track ‘88

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Een zoekactie van politie en brandweer op en rond de Maas in Venlo naar een verdachte van een vechtpartij heeft dinsdagavond niets opgeleverd.

Twee groepen hebben vermoedelijk ruzie gekregen. Ze raakten rond elf uur aan de Medaillon in Tegelen slaags met elkaar. Hierbij raakten een 17-jarige jongen en een 48-jarige man uit Venlo gewond. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis overgebracht.

Een 19-jarige man werd aangehouden. Een andere persoon vluchtte weg in de richting van de Maas en sprong het water in. De brandweer zocht onder meer met bootjes en duikers op de Maas. De politie verspreidde ook een burgernetmelding met een signalement van de gezochte man. De politie waarschuwde de man niet zelf te benaderen. Wat hij precies op zijn kerfstok zou hebben is niet bekend.

Na enkele uren werd de zoekactie stopgezet. De man is niet aangetroffen. De politie heeft een onderzoek ingesteld.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →