Cursussen hardlopen en Nordic Walking voor beginners

Print
Cursussen hardlopen en Nordic Walking voor beginners

Hardlopen begint met een goede warming-up. Afbeelding: Lopersgroep De Peelrunners

Griendtsveen / Swolgen / Broekhuizenvorst / Melderslo / Hegelsom / Meterik / Meerlo / Tienray / Broekhuizen / Horst / America / Grubbenvorst / Lottum / Sevenum / Kronenberg / Evertsoord -

Lopersgroep De Peelrunners uit Horst aan de Maas start dit najaar weer met cursussen hardlopen en Nordic Walking voor beginners.

De hardloopcursus is bedoeld voor mensen die op een gezonde en veilige manier hiermee willen starten en lopers die de draad weer willen oppakken. Er is geen basisconditie vereist en iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Doel is om na twaalf weken vijf kilometer aan één stuk hard te kunnen lopen. Trainingen zijn op dinsdag en donderdag op de Kasteelsebaan en in natuurgebied De Kasteelse Bossen in Horst.

Kennis maken met Nordic Walking is mogelijk op woensdag en zaterdagochtend. Het lopen met stokken houdt qua intensiteit het midden tussen hardlopen en wandelen.

Aanmelden kan bij Joop Wijnhoven (06-41356526). E-mail: joopwijnhoven@hotmail.com

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee