Kent u deze al?

Zing Stillekes-concert in kasteeltuin Wijlre

Print
Zing Stillekes-concert in kasteeltuin Wijlre

Het muzikale trio L3, bestaande uit Huub Heijnens, Erwin Lennarts en Ghislaine Mommer Afbeelding: L3

Wijlre / Heerlen / Hoensbroek -

In de tuin van Kasteelhoeve Cartils in Wijlre vindt op 13 september het Zing Stillekes-concert plaats. Een concert met puur Limburgse luisterliedjes en af en toe een gezellige meezinger.

De formatie L3 zal vanaf 14.00 uur optreden tegen de achtergrond van het kasteel uit de 16e eeuw. Naast het trio uit het Heuvelland, doet ook het Heerlense (gelegenheids-)duo Paul en Karlijn Münstermann mee aan het concert.

Er is plek voor een publiek van maximaal vijftig personen. De bezoekers dienen zelf een camping- of klapstoel mee te nemen en mag dan op gepaste afstand van elkaar een plaats uitzoeken op het gras van de kasteeltuin. Bij slecht weer is er een overdekte locatie in de kasteelhoeve beschikbaar, zodat het concert ook dan gewoon door kan gaan. Bij aanmelding van meer dan vijftig bezoekers is er de optie om die zondag een tweede concert te houden, dat eerder op de dag om 11.00 uur zal starten.

De entree voor dit concert bedraagt 10 euro en dat is inclusief kop koffie of thee en een stuk Limburgse vlaai. Tevens vindt in het weekend van 12 en 13 september op en rond Kasteelhoeve Cartils een grote kunstexpositie plaats, die gratis te bezoeken is.

Een kaartje bestellen voor het Zing Stillekes-concert kan via triol3@outlook.com.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee