Geen kramen op straat tijdens zomeruitverkoop op koopzondag Weert

Print
Geen kramen op straat tijdens zomeruitverkoop op koopzondag Weert

Afbeelding: Beeldvang

Ospel / Leveroy / Nederweert / Nederweert Eind / Ospeldijk / Laar / Weert / Altweerterheide / Stramproy / Tungelroy / Swartbroek -

De winkels in de Weerter binnenstad zetten tijdens de koopzondag op 30 augustus geen kramen op straat voor de zomeruitverkoop.

Omdat de lokale ondernemers van mening zijn dat het uitstallen van aanbiedingen voor de deur niet past bij de huidige inrichting van de winkelstraten, blijven ze met de Summer Sale Shopping binnen. Ook daar zijn maatregelen getroffen om te zorgen dat bezoekers voldoende afstand van elkaar kunnen houden, zo laat het Centrummanagement weten.

Zoals elke laatste zondag van de maand zijn de winkels van 13.00 tot 17.00 uur open en kunnen bezoekers gratis parkeren in de stad, met uitzondering van parkeerlocaties met een slagboom.

In september is de koopzondag ondanks de afgelasting van de kermis op de voorlaatste zondag, 20 september. Dan is het tevens het Cultureel Lint, de opening van het culturele seizoen.

Het volledige programma van de komende koopzondagen is te vinden op www.cmweert.nl.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee