Museum en omroep Peel en Maas zoeken kandidaten voor quiz

Print
Museum en omroep Peel en Maas zoeken kandidaten voor quiz

Omroep P&M zendt de quiz in het najaar uit. Afbeelding: Geert Wijnands

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Museum Peel en Maas zoekt kandidaten voor een quiz met vragen over de gemeente. Omroep P&M maakt opnames en zendt deze in het najaar uit.

Wie vond de gouden Peelhelm? Wat zijn de kleuren van vlag van de voormalige gemeente Helden? Hoe heet de voetbalclub van Maasbree? In de quiz ‘Het geheugen van Peel en Maas’ komen vragen over nieuws, sport, cultuur en geschiedenis voorbij. Teams nemen het als tweetal tegen elkaar op in de afleveringen van het nieuwe tv-programma dat in het najaar door de lokale omroep wordt uitgezonden. Het winnende duo krijgt een arrangement van het streekmuseum, dat vanaf zondag weer vijf dagen per week open is.

De opnames zijn op 14 en 15 september in het museum, gevestigd in gemeenschapscentrum Kerkeböske in Helden. Aanmelden kan tot 1 september via quiz@omroeppenm.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee