Museum en omroep Peel en Maas zoeken kandidaten voor quiz

Print
Museum en omroep Peel en Maas zoeken kandidaten voor quiz

Omroep P&M zendt de quiz in het najaar uit. Afbeelding: Geert Wijnands

Meijel / Panningen / Koningslust / Grashoek / Egchel / Helden / Maasbree / Kessel / Beringe / Baarlo / Kesseleik -

Museum Peel en Maas zoekt kandidaten voor een quiz met vragen over de gemeente. Omroep P&M maakt opnames en zendt deze in het najaar uit.

Wie vond de gouden Peelhelm? Wat zijn de kleuren van vlag van de voormalige gemeente Helden? Hoe heet de voetbalclub van Maasbree? In de quiz ‘Het geheugen van Peel en Maas’ komen vragen over nieuws, sport, cultuur en geschiedenis voorbij. Teams nemen het als tweetal tegen elkaar op in de afleveringen van het nieuwe tv-programma dat in het najaar door de lokale omroep wordt uitgezonden. Het winnende duo krijgt een arrangement van het streekmuseum, dat vanaf zondag weer vijf dagen per week open is.

De opnames zijn op 14 en 15 september in het museum, gevestigd in gemeenschapscentrum Kerkeböske in Helden. Aanmelden kan tot 1 september via quiz@omroeppenm.nl

Mogen we even je aandacht.
Dit is een artikel van De Limburger dat gratis beschikbaar is voor iedereen. Dat geldt niet voor alle artikelen, want zogeheten Plus-artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen wij namelijk geen Limburgs nieuws maken. Kies voor goede en betrouwbare regionale journalistiek in Limburg, met liefde en passie gemaakt.

Er is al een abonnement voor 7,50 per maand.

Bekijk abonnementen