Roermondse liedjesavond via live stream en zonder publiek

Print
Roermondse liedjesavond via live stream en zonder publiek

De deelnemers treden ditmaal op voor een nagenoeg lege zaal. Afbeelding: Franco Gori

Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

D’n Uul kiest dit jaar voor een liedjesavond zonder publiek. De verkiezing van de nieuwe Roermondse carnavalsschlagers wordt op 3 oktober via live stream uitgezonden.

Vanwege de coronabeperkingen ziet de organiserende carnavalsvereniging zich genoodzaakt om af te wijken van het gebruikelijke concept. De Roermondse Leedjesaovend vindt plaats in Het Witte Kerkje in de Voorstad en is thuis of in het café te volgen op omroep ML5 en via de social media kanalen van D’n Uul.

De winnaar wordt beloond met een geldprijs en optredens op de Sjtasiefestasie en de seizoensopening De11devande11de in Roermond. Daarnaast mogen nog twee deelnemers hun liedje zingen op de Sjtasiefestasie. De optredens worden beoordeeld door een vakjury, drie voormalige stadsprinsen en drie Roermondse horeca-ondernemers. Verder zijn de Sjeng Kraft Kompenei en de Stichting Sjtasiefestasie vertegenwoordigd in de jury.

Inschrijven is nog tot 15 september mogelijk via www.dn-uul.nl

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee