Bomen en struiken in brand in Thorn

Print
Bomen en struiken in brand in Thorn

Brand aan de Boekenderweg in Thorn. Afbeelding: De Limburger

Thorn -

De brandweer is donderdagmiddag uitgerukt naar een brand aan de Boekenderweg in Thorn. Volgens omstanders waren er sissende geluiden en een knal te horen.

Omstreeks half drie was er al van verre pikzwarte rook te zien. Zowel brandweer als Enexis was snel ter plaatse. Verkeer werd onmiddellijk tegengehouden, omdat de brandweer bang was dat het vuur zich zou verspreiden door de droogte. Bomen en struiken stonden in vlam, maar in de buurt lag ook zwartgeblakerd materieel.

Bomen en struiken in brand in Thorn
Foto: De Limburger

Volgens een inwoner uit Thorn die toevallig voorbijfietste, siste en knalde het, wat zou kunnen duiden op de aanwezigheid van bijvoorbeeld een gasfles. Er zou een schuurtje staan met een volkstuin. Hoe het vuur is ontstaan is niet bekend. Volgens de woordvoerder van de brandweer stonden er een boom en een paar struiken in brand. Om erger te voorkomen, kwam er een extra waterwagen uit Weert.

Meer lezen?

Nieuwe actie: Één jaar toegang tot alle Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Daarmee lees je dagelijks meer dan 100 nieuwe Plus-artikelen op onze site & app. Of kies voor een van onze andere abonnementen.

Ik word digitaal abonnee