Speel mee met het Tourspel van De Limburger: deadline zaterdag 14:00

Tourspel © De Limburger

Al ruim 40 jaar zorgt De Limburger voor extra spanning met het Tourspel. Ook dit jaar zijn we van de partij en kun jij mooie prijzen winnen per etappe, het algemeen klassement of als je als rode lantaarndrager eindigt. De inschrijving is geopend.

Door Redactie

>> Schrijf je in via delimburger.nl/tourspel <<

Hoe werkt het Tourspel

In elke etappe krijgt de top-15 van het dagklassement punten toebedeeld. Van 45 punten voor de winnaar tot 1 punt voor de nummer 15. Om de Tourselectie compleet te maken, kies je 15 renners en 5 reserverenners. Hiervoor krijg je een budget van 90 credits (5 meer dan vorig jaar) en die mag je helemaal opmaken. Bij etappe 5, 15 en 20 zijn dubbele punten te verdienen.

Voordeel van de abonnee

Abonnees van De Limburger hebben een streepje voor op de rest, want zij:

  • mogen meespelen met 3 Tourlijsten i.p.v. 1
  • maken kans op dubbel zo veel prijzengeld
  • hebben toegang tot alle Plus-artikelen (ook die van de Tour) op de site en binnen de Nieuwsapp

Wil je ook meespelen met 3 Tourlijsten? Word dan nu abonnee van De Limburger. Er is al een (maandelijks opzegbaar) abonnement vanaf 7,50 per maand. Bekijk de actie-abonnementen.

Prijzenpot

Prijzen per etappe:

  1. € 30
  2. € 20
  3. € 10

Prijzen voor algemeen klassement:

  1. € 400
  2. € 250
  3. € 100

Rode Lantaarndrager - (minste punten): € 100

Bovenstaande prijzen zijn geldig voor abonnees van De Limburger. De geldprijs wordt gehalveerd, indien een niet-abonnee het bedrag wint.

Speel gratis mee

Schrijf je in en bekijk alle informatie op delimburger.nl/tourspel. Het Tourspel is ook te vinden in de Nieuwsapp. In het menu onder het kopje ‘sport’.