Twee gewonden bij vechtpartij in café

Print
Twee gewonden bij vechtpartij in café

Afbeelding: Track’88

Kerkrade / Eygelshoven -

Bij een caféruzie in de Kasperenstraat in Kerkrade-West zijn vrijdagnacht twee cafébezoekers gewond geraakt. Eén van hen heeft ernstig hoofdletsel opgelopen. Dat heeft een woordvoerder van de politie zaterdagochtend bevestigd.

De politie vermoedt dat de ruzie zich rond half drie op straat heeft afgespeeld, maar zeker is dat nog niet. Ze tast in het duister over de precieze toedracht en aanleiding van het conflict. De politie roept getuigen op zich te melden en eventuele camerabeelden van het incident beschikbaar te stellen. Er is nog niemand aangehouden. Wel is de afdeling Forensische Opsporing aanwezig geweest om eventuele sporen veilig te stellen. Het café en het terras, dat afgesloten is geweest voor politieonderzoek, is zaterdagmorgen rond half elf weer vrijgegeven. De politie is gestart met een buurtonderzoek.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →