Undercover seizoen 2 verschijnt wekelijks op Netflix in plaats van in één keer

Print
Undercover seizoen 2 verschijnt wekelijks op Netflix in plaats van in één keer

Undercover Afbeelding: VRT De Mensen/Jo Voets

Pech voor fans van de hitserie Undercover: het tweede seizoen wordt niet als geheel online gezet en valt dus niet te bingewatchen. Afleveringen van de gloednieuwe reeks zullen vanaf 6 september wekelijks te zien zijn.

De Belgisch-Nederlandse serie Undercover bleek na lancering een schot in de roos. Nederlandse Netflix-kijkers streamden het afgelopen jaar massaal de reeks rond drugsbaron Ferry Bouman, een rol die gespeeld werd door Frank Lammers. Dat er een tweede seizoen zou volgen, was dan ook geen verrassing.

Lees ook: Nieuwe trailer Undercover: ‘Ze zijn nog niet van Ferry Bouman af’

Liefhebbers van de hitserie moeten in ieder geval wel even geduld opbrengen. Waar het eerste seizoen in een keer als geheel te bekijken was, gaat Netflix de tien afleveringen nu wekelijks releasen. Fans van Undercover hebben dus twee opties: elke week smachten naar een nieuwe aflevering of geduldig wachten tot november, dan staat het complete seizoen online.

Lees ook: Sanne Hanssen uit Kessel-Eik te zien in nieuw seizoen Netflix-serie Undercover

De hoofdrollen in het tweede seizoen worden weer gespeeld door Anna Drijver (Kim de Rooij) en Tom Waes (Bob Lemmens). Kim werkt nu voor een mensenrechtenorganisatie, terwijl Bob nog steeds aan de slag is als agent. Waar het eerste seizoen draaide om de drugswereld in Noord-Brabant, gaat het in de tweede reeks over illegale wapenhandel. Het duo ontdekt een netwerk dat is gestart in Syrië en inmiddels is uitgebreid naar België. Bob gaat weer undercover.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen