Water op de weg: rechterrijstrook dicht op A2 bij knooppunt Het Vonderen

Print
Water op de weg: rechterrijstrook dicht op A2 bij knooppunt Het Vonderen

Afbeelding: Rijkswaterstaat Verkeersinformatie/Twitter

Echt / Koningsbosch / Sint Joost / Susteren / Slek / MariaHoop / Baakhoven / Dieteren / Illikhoven / Vissersweert / Roosteren / Nieuwstadt / Aasterberg / Berkelaar / Hingen / Ophoven -

Op de A2 ter hoogte van knooppunt Het Vonderen bij Sint Joost heeft het verkeer dinsdagavond last van water op de weg als gevolg van hevige regenval.

In noordelijke richting is de rechterrijstrook afgesloten. Op de nog beschikbare rijstroken geldt een maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Dat zorgt voor een file van enkele kilometers vanaf Roosteren. Rijkswaterstaat waarschuwt weggebruikers dat het glad kan zijn.

Lees ook: KNMI waarschuwt weer voor onweersbuien in Limburg

In Limburg is dinsdagavond code geel van kracht. Lokaal is er kans op onweersbuien, met kans op hagel en windstoten tot 60 kilometer per uur. Later op de avond wordt het overal in Limburg droog.

Kijk hier voor de actuele verkeersinformatie in Limburg

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →