Groene Ster, Heksenberg/NEC, Weltania en EHC/Heuts in halve finales Kampioenschap van Heerlen

Print
Groene Ster, Heksenberg/NEC, Weltania en EHC/Heuts in halve finales Kampioenschap van Heerlen
Heerlen / Hoensbroek -

De halve finalisten van het jaarlijkse Kampioenschap van Heerlen zijn bekend.

Zondag worden op de velden van sportpark De Dem, de thuishaven van EHC/Heuts, vanaf 12.00 uur de volgende halve finales gespeeld: Groene Ster - Heksenberg/NEC en EHC/Heuts - vv Weltania. Aansluitend is om 13.30 uur de troostfinale, waarna om 14.45 uur de eindstrijd gespeeld zal worden.

De wedstrijdduur bedraagt 2 x 25 minuten, met een pauze.

Derdedivisionist Groene Ster geldt als favoriet voor het Kampioenschap van Heerlen. Het won al met 5-0 van hoofdklasser EHC/Heuts en met 6-1 van tweedeklasser Sporting Heerlen. Derdeklasser Heksenberg/NEC bereikte de laatste vier door zeges op derdeklasser FC Hoensbroek (1-0) en vierdeklasser RKHBS (3-2).

Ook derdeklasser Weltania won de beide poulewedstrijden. Tegen vierdeklasser Eikenderveld werd het 3-1, terwijl vierdeklasser Passart-VKC met 3-0 werd verslagen. Opponent EHC/Heuts verloor dus van Groene Ster en had aan een 2-2 gelijkspel tegen Sporting Heerlen genoeg voor een plek bij de laatste vier.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →