Suzan en Freek zeggen clubtour af vanwege corona: geen concert in Grenswerk Venlo

Print
Suzan en Freek zeggen clubtour af vanwege corona: geen concert in Grenswerk Venlo

Suzan en Freek hebben besloten hun clubtour af te zeggen vanwege de coronarisico’s. Afbeelding: ANP

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Het zat er aan te komen, maar nu is het definitief: Suzan en Freek hebben besloten hun clubtour af te zeggen vanwege de coronarisico’s. Omdat de volledige tour uitverkocht is, is het niet mogelijk om de anderhalve meter te handhaven, laat het duo weten op Instagram.

De tour stond gepland in september en oktober. Woensdag 16 september zou het muzikale duo optreden in Grenswerk in Venlo. „Omdat we niet weten wanneer we wél weer voor zulke grote hoeveelheden mensen mogen spelen en we jullie niet in onzekerheid willen laten zitten door de tour nog één of meerdere keren te moeten verzetten, hebben we besloten de tour te annuleren.” Het duo laat in reacties wel weten dat hun optredens in België in november vooralsnog blijven staan.

Suzan en Freek, die naast samen muziekmaken ook een relatie hebben, brachten recent hun nieuwe nummer De Overkant met Snelle uit. Ze kregen grote bekendheid met de nummers Blauwe dag en Als het avond is.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen vanaf €4,50 per maand.

Bekijk de aanbieding →