Nieuwe single van Paul Weelen: ’t Woar inne zommer wie nog noeëts

Voorlopig is het einde van de muziekcarrière van Paul Weelen niet in zicht, zo laat hij weten. Er zullen nog enkele honderden liedjes op zijn website komen te staan, met zo af en toe ook een echte single. © Paul Weelen/Luiz Oliveira

’t Woar inne zommer wie nog noeëts. Dat is de titel van de nieuwe single van Paul Weelen uit Kerkrade.

redactie

’t Woar inne zommer wie nog noeëts is een stevig rockpopnummer, dat gaat over een verloren liefde, die alleen vanaf een afstand werd beleefd. „Maar natuurlijk gaat het ook over de veel te hete, veel te spannende en ook veel te vervelende zomer van 2020, waarin corona, vakantie in eigen land en opgekropte gevoelens de overhand voerden”, aldus Paul Weelen.

Digitale veranderingen

De Kerkraadse zanger begon zijn carrière met Weerwaas in de jaren ’80 van de vorige eeuw. Ook maakte hij deel uit van onder andere Ramsj en Oes De Ef. De digitale veranderingen maakten zo’n inbreuk op de manier van opnames maken dat hij de liedjes zelf uitbracht op zijn website www.paulweelen.nl Dat doet hij inmiddels 12 jaar. Inmiddels zijn meer dan 500 liedjes via de website gepubliceerd, waarvan nog steeds een groot deel te beluisteren is. De website heeft maandelijks tussen de 500 en 600 luisteraars.

Klik hier om ’t Woar inne zommer wie nog noeëts te beluisteren en te bekijken. Luiz Oliveira zorgde voor het CD-ontwerp.