CV De Sjepene roept geen nieuw prinselijk trio uit

Print
CV De Sjepene roept geen nieuw prinselijk trio uit

Afbeelding: ING image

Oirsbeek -

Het bestuur van CV De Sjepene uit Oirsbeek heeft besloten om voor het aankomend carnavalsseizoen geen nieuw prinselijk trio uit te roepen.

Het prinselijk trio van het vorig carnavalsseizoen, Prins Martin I, Jeugdprinses Sterre en Jeugdprins Zef zullen ook in het seizoen van 2020-2021 heersen. Tevens zullen de carnavalsactiviteiten aangepast worden naar de mogelijkheden die de coronamaatregelen zullen bieden. „We moeten kunnen garanderen dat we mensen bij elkaar kunnen brengen op anderhalve meter afstand, die alleen op reservering en zittend mogen aansluiten en daarbij niet mogen zingen”, aldus het bestuur.

Het bestuur geeft aan dat dit lastig wordt. En dat als ze minder gasten kan toelaten tot de activiteiten, de toegangskaarten ook duurder zullen worden. CV De Sjepene wacht daarom nog af welke maatregelen er zullen gelden tijdens de periode van hun activiteiten en passen daarop hun plannen aan.

Houd de Facebookpagina van CV De Sjepene en www.desjepene.com in de gaten voor de ontwikkelingen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →