Video: Vluchtpoging voor politie eindigt in ongeluk

Print

Ongeluk Maastricht. Video: Orange Media

Maastricht / Itteren -

Een vluchtpoging van twee verdachten is vrijdagmiddag in Maastricht geëindigd in een ongeluk. Twee politieagenten raakten lichtgewond. De twee verdachte zijn aangehouden.

De politie wilde de man en de vrouw rond drie uur op de Dorpstraat in Maastricht aanhouden in verband met een lopend onderzoek. Toen een onopvallende eenheid van de politie de twee benaderde, sloeg het duo in een auto op de vlucht.

Hun vluchtpoging kwam echter al snel tot een einde. Op de kruising met de Akersteenweg knalden ze tegen een vrachtwagen om vervolgens tegen een verkeerslicht tot stilstand te komen.

Beide inzittenden konden door de politie ingerekend worden. De man raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. Ook twee politieagenten raakten door het incident lichtgewond. Ook zij zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De vrouwelijke verdachte is overgebracht naar het politiebureau. Over de identiteit van de verdachten kan de politie nog niets zeggen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →