Politie stuurt tientallen kijkers weg bij fikse brand in Beegden

Print
Politie stuurt tientallen kijkers weg bij fikse brand in Beegden

Afbeelding: WeertDeGekste

Beegden -

Vanwege de veiligheid heeft de politie zaterdag rond middernacht tientallen kijkers gesommeerd weg te gaan die aan de Pannenweg in Beegden stonden te kijken naar een fikse brand.

Daar brak rond half twaalf brand uit in een schuur bij een voormalige boerderij. Volgens een woordvoerder van de brandweer was de boerderij onbewoond. De schuur van 30 bij 15 meter brandde voor een groot deel uit. De brand ging gepaard met witte rookwolken.

Kijkers

Gezien het groot aantal voertuigen van hulpdiensten dat werd ingezet en de tientallen kijkers stuurde de politie rond middernacht de omstanders om veiligheidsredenen weg. De politie wilde voorkomen dat er in het donker ongelukken zouden gebeuren.

Er werden onder meer drie blusvoertuigen van de brandweer ingezet, twee watervoertuigen en een autolader. De oorzaak van de brand is onbekend.

De brandweer waarschuwde vanwege de rook bewoners tot in Horn en Hatenboer en De Weerd om ramen en deuren gesloten te houden.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Onlangs heeft De Limburger een Tegel gewonnen. De Tegels zijn de belangrijkste journalistieke jaarprijzen van ons land. Verslaggevers Sjors van Beek en Rik van Hulst werden met het dossier 'politieaffaire Horst' tot winnaar uitgeroepen in de categorie Regionaal/Lokaal.

De Limburger is de enige regionale krant in ons land met een eigen onderzoeksredactie. Een team dat in onze provincie zaken tot op de bodem uitzoekt en misstanden aan het licht brengt. Zonder abonnees hadden we dit succes nooit kunnen bereiken.

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week.

Bekijk de actie-abonnementen