Verdachte (25) opgepakt voor doodsteken vrouw (57) in woning Venlo

Print
Verdachte (25) opgepakt voor doodsteken vrouw (57) in woning Venlo
Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

De politie heeft een 25-jarige verdachte aangehouden voor de dodelijke steekpartij zaterdagavond in een woning in Venlo.

De man werd zaterdagavond zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Hij is aangehouden en in beperkingen geplaatst. De Hagenaar wordt ervan verdacht een 57-jarige vrouw om het leven te hebben gebracht in een woning aan de Ferdinand Bolstraat.

Lees ook: Dode bij steekpartij in Venlo, verdachte zwaargewond naar ziekenhuis

Op basis van het eerste onderzoek gaat de politie ervan uit dat de aanleiding van het steekincident in de familiaire sfeer ligt. Het slachtoffer en de verdachte staan niet ingeschreven in de woning waarin het steekincident heeft plaatsgevonden. De overleden vrouw was woonachtig in Amersfoort.

Agenten kregen rond 23.30 uur de melding over het steekincident in de woning. Volgens de politie had een man die daar op bezoek was een woedeaanval gekregen. De bewoner van het huis vluchtte daarop naar buiten. De boze man zou zich daarna hebben gericht op een van de andere aanwezigen.

Ter plekke

Het slachtoffer, dat bij het incident ernstig gewond raakte, overleed ter plekke aan de verwondingen. De verdachte is met ernstig letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen