Bijna 1,3 miljoen mensen zagen Verstappen derde worden

Print
Bijna 1,3 miljoen mensen zagen Verstappen derde worden

Afbeelding: Hollandse Hoogte / AFP

Bijna 1,3 miljoen mensen zagen zondagmiddag via Ziggo hoe Max Verstappen op het Circuit van Spa-Francorchamps op de derde plek eindige.

De Brit Lewis Hamilton ging er met de winst vandoor. Daarmee was de Formule 1 zondag het best bekeken programma na het NOS Journaal van acht uur en Studio Sport, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek.

Lees ook: Geen regen, geen onverwachte zaken: Max Verstappen op podium, maar Mercedes heerst

Het NOS Journaal van acht uur op NPO 1 had ruim 2,1 kijkers en Studio Sport, dat daaraan voorafging op dezelfde zender, had 1,3 miljoen kijkers. Ook SBS6 had zondagavond een van de populairste programma’s. Met Postcode Loterij Miljoenenjacht scoorde de zender ruim 1,1 miljoen kijkers.

Ook de Tour de France werd op de voet gevolgd. Naar de wielerwedstrijd op NPO 1 keken zondag zo’n 1,1 miljoen mensen. De nieuwe spelshow Split Screen met Rolf Wouters op SBS6 behaalde 652.000 kijkers.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →