Nieuwe gezichten onder finalisten liedjesavond Jocus

Print
Nieuwe gezichten onder finalisten liedjesavond Jocus

De voorselectie vond afgelopen zaterdag plaats in de Venlonazaal. Afbeelding: Renier Linders

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen -

Uit 27 inzendingen zijn de elf liedjes gekozen die op de Opus Jocus Leedjesaovend voor de prijzen gaan. Onder de finalisten bevinden zich ook ditmaal enkele debutanten.

De voorselectie vond afgelopen zaterdag plaats in de Venlonazaal. Een vakjury koos de elf nummers die op 3 oktober in Theater de Maaspoort mee dingen naar ‘De Funs’ en een plek op de nieuwe Jocus-cd. De finalisten zijn Gijs Engels en Jules Fransman met ‘Det doon die schoon’, Tim Stoter met ‘Kôm heej’, Bart Jacobs en Luuk Janssen met ‘Twiëdehands’, Fred van den Boogaard en René Oostdam met ‘Op zeuk’, Hay Vercoulen met ‘Wao heb ik det toch van?’, Karen van Hoften en Ken Vaessen met ‘Vastelaovend mit dich’, Bart Janssen, Gijs Engels, Jules Fransman en Willy Billekens met ‘Oét de maot’, Marco Vaessen met ‘Gooje vrinde zuusse noeits’, Peer Coopmans, Gijs Wolters, Rob van den Kroonenberg en Bart Mulder met ‘Liene’, Joep Bindels, Paul van Steenkiste en Jan Derijk met ‘Kluntjesmik’ en Martine van der Meijden met ‘Letste leed van de nach’.

De liedjesverkiezing wordt ook dit jaar rechtstreeks uitgezonden door Omroep Venlo.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →