CV De Vlavrèters zet streep door carnaval 2021 in Welten en Benzenrade

Print
CV De Vlavrèters zet streep door carnaval 2021 in Welten en Benzenrade

Afbeelding: Luc Lodder

Heerlen / Hoensbroek -

De Heerlense carnavalsvereniging De Vlavrèters heeft besloten het aankomende seizoen geen activiteiten te organiseren. Spelbreker is het coronavirus.

„Omdat we ook als carnavalsvereniging te maken hebben met de richtlijnen van het RIVM maar ook omdat we zeker niet willen dat carnavalsvierders ziek worden, hebben bestuur en leden van C.V. de Vlavrèters gezamenlijk besloten om voor het komende carnavalseizoen geen activiteiten te organiseren”, meldt het bestuur van de vereniging. „En die beslissing nemen we met pijn in ons carnavalshart.”

Lees ook: Ook in Landgraaf geen prinsen en prinsessen tijdens aankomende vasteloavend

CV De Vlavrèters houdt overigens nog een sprankje hoop. „Het duurt nog maanden eer het echt carnaval is, misschien keren de omstandigheden nog wel ten goede en ontstaan er toch nog mogelijkheden om met elkaar op enig moment vasteloavend te vieren. Wanneer dat zo is zullen we u daarover zeker via Welterkoerier, website of Facebook informeren.”

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen