Struinen in de Tuinen in Venlo en Roermond alleen via live stream

Print
Struinen in de Tuinen in Venlo en Roermond alleen via live stream

Struinen in de Tuinen vindt dit jaar zonder publiek plaats. Afbeelding: Maarten J Eykman

Venlo / Hout-Blerick / Boekend / Steyl / Lomm / Tegelen / Velden / Belfeld / Blerick / Arcen / Merum / Swalmen / Roermond / Asenray / Boukoul / Einde / Herten / Ool / Asselt -

Het festival Struinen in de Tuinen krijgt dit weekend een andere opzet dan voorzien. Optredens in tuinen bezoeken is door de verscherpte coronamaatregelen niet mogelijk.

Het landelijke tuinfestival strijkt dit jaar neer in Maastricht, Sittard-Geleen, Roermond en Venlo. Inwoners van de vier Limburgse gemeenten konden hun tuin beschikbaar stellen voor optredens van lokale podiumkunstenaars. Door de nieuwe RIVM-richtlijnen, die adviseren om niet meer dan zes gasten thuis te ontvangen, is het in particuliere tuinen echter niet mogelijk om publiek te ontvangen. Alleen in Sittard-Geleen en Maastricht zijn enkele locaties wel voor meerdere bezoekers toegankelijk, omdat deze niet onder de regels van privé-domein vallen.

De optredens in Venlo en Roermond zijn uitsluitend via een live stream te volgen. Bezoekers kunnen zondag tussen 12.00 en 17.00 uur online ‘struinen in de tuinen’. Het festival biedt een mix van muziek, dans en theater. De programmering verschijnt in de komende dagen op www.struinenindetuinen.nl.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen