Klassiek

Groen licht voor Festival Vocallis dat eind oktober start met concerten in Zuid-Limburg

Print
Groen licht voor Festival Vocallis dat eind oktober start met concerten in Zuid-Limburg

Slagwerker Dominique Vleeshouwers is een van de musici die te horen zijn tijdens het komende Festival Vocallis. Afbeelding: Festival Vocallis

Maastricht / Itteren / Kerkrade / Eygelshoven / Vijlen / Lemiers / Vaals / Camerig / Holset / Mamelis / Spaubeek / Beek / Maastricht-Airport / Geverik / Groot Genhout / Kelmond / Klein Genhout / Neerbeek -

Muziekfestival Festival Vocallis start dit jaar op 24 oktober met de jaarlijkse ‘ode aan samen muziek maken en samen zingen’. In totaal staan elf concerten in onder meer Heerlen en Maastricht op stapel.

De concertreeks wordt afgetrapt in Theater Kerkrade op 24 oktober met een vijftal concerten. Ook zijn er concerten in Vaals, Beek en Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Een van de deelnemende musici is slagwerker Dominique Vleeshouwers, winnaar van de prestigieuze Nederlandse Muziekprijs. Hij is op 8 november te horen in Maastricht.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen