Motorrijder uit Sint Odiliënberg gewond bij ongeluk in Wassenberg, veroorzaker rijdt door

Print

Motorrijder uit Sint Odiliënberg gewond bij ongeluk in Wassenberg. Video: Track ‘88

Sint Odiliënberg -

Een 63-jarige motorrijder uit Sint Odiliënberg is woensdagmiddag gewond geraakt bij een verkeersongeluk in het Duitse Wassenberg.

De man was rond drie uur op de Landesstrasse 117 onderweg in de richting van Hückelhoven met achter hem een aantal auto’s. Aangekomen bij een kruising reed een van de auto’s, een grijze Mercedes, het voorsorteervak voor linksafslaand verkeer in. De automobilist ging de auto’s en motorrijder voorbij, maar reed op het laatste moment toch weer het vak voor rechtdoorgaand verkeer in. Daardoor kwam de motorrijder ten val. Of de automobilist de motorrijder daarbij geraakt heeft is nog niet duidelijk.

De man uit Sint Odiliënberg raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. De automobilist in de Mercedes reed door en is ook niet meer teruggevonden. De Duitse politie heeft de zaak in onderzoek en zoekt getuigen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →