Dit artikel is exclusief voor jou als abonnee van De Limburger te lezen
Plus-artikelen zijn exclusief voor abonnees van De Limburger. Verder lezen?

Chocolade bij de kip? Gewoon doen!

Chocolade bij de kip? Gewoon doen!

Kook je met chocolade? Ga dan voor een reep die ook met respect voor de cacaoboer is gemaakt. Afbeelding: Getty Images/iStockphoto

Gronsveld / Eckelrade / Noorbeek / Mheer / Ulvend / Sint Geertruid / Cadier en Keer / Mesch / Oost-Maarland / Withuis / Rijckholt / Bergenhuizen / Terlinden / Banholt / Bemelen / Margraten / Scheulder / Eijsden / Mariadorp -

Al eens een hartig gerecht met chocolade gemaakt? Waarschijnlijk niet. De internationale dag van de chocolade op 13 september is een mooie aanleiding om een poging te wagen. „Doen!”, zegt foodstyliste Janneke Philippi. „Als je wil gaan voor voller, romiger en intens tenminste.”

Door onze verslaggeefster L-magazine & LEEF!

Hanneke Drohm

Reageren? hanneke.drohm@delimburger.nl