Leerling van Sittardse middelbare school test positief op coronavirus

Print
Leerling van Sittardse middelbare school test positief op coronavirus

Trevianum in Sittard. Afbeelding: Ermindo Armino

Born / Buchten / Holtum / Papenhoven / Geleen / Graetheide / Sittard / Windraak / Limbricht / Einighausen / Guttecoven / Munstergeleen / Obbicht / Grevenbicht -

Een leerling van de Sittardse middelbare school Trevianum is positief getest op het coronavirus. Het gaat naar omstandigheden goed met de betreffende scholier.

Dat meldt de directie in een brief aan de ouders. Na contactonderzoek is een klein aantal leerlingen van de klas waarin de besmette scholier zit door de GGD benaderd.

Klasgenoten

De klasgenoten die geen bericht van de GGD kregen en ook de docenten die les hebben gegeven aan de klas afgelopen week, mogen gewoon naar school als ze klachtenvrij zijn.

Contact

Voor de overige leerlingen van Trevianum is er volgens de directie geen reden tot ongerustheid. ‘We blijven in nauw contact met de GGD. Mochten er nieuwe ontwikkelingen zijn, dan zullen we u daarover informeren’, staat in de brief.

Lees meer: Nieuw coronageval op Graaf Huyn College Geleen, achttien leerlingen in thuisisolatie

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →