Albert Heijn waarschuwt voor salmonella in kaasblokjes

Print
Albert Heijn waarschuwt voor salmonella in kaasblokjes

Kaasblokjes AH. Afbeelding: Albert Heijn

Albert Heijn heeft bij kaasblokjes van het eigen merk salmonella aangetroffen. Klanten krijgen het advies de kaas niet op te eten.

De supermarktketen haalt de AH Goudse kaas jong belegen 48+ blokjes uit de winkels terug. Het betreft alleen de kaasblokjes met houdbaarheidsdatum 2-11-2020, benadrukt AH.

Het consumeren van de kaasblokjes met deze houdbaarheidsdatum kan mogelijk een gevaar vormen voor de gezondheid, waarschuwt Albert Heijn. Vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen kunnen ziek worden. Wie klachten heeft, moet contact opnemen met de huisarts, zo luidt het advies.

Lees ook: Voor tweede keer binnen maand roept Lidl verkochte scharrelkip terug na salmonellabesmetting

Klanten kunnen de kaas terugbrengen en krijgen bij inlevering van het product het aankoopbedrag terug. Salmonella komt vaker voor in producten. Lidl moest in korte tijd twee keer kip uit de schappen halen.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →