Bij Roda vertrokken Van Eijma verkast naar Duitsland

Print
Bij Roda vertrokken Van Eijma verkast naar Duitsland

Afbeelding: De Limburger/Bas Quaedvlieg

Kerkrade / Eygelshoven -

De bij Roda JC vertrokken Roshon van Eijma heeft een nieuwe club gevonden. De 22-jarige centrale verdediger gaat spelen bij SC Preußen Münster.

De nieuwe werkgever van Van Eijma degradeerde afgelopen seizoen uit de derde Bundesliga en komt nu uit in de Regionalliga West. „De clubleiding heeft me een video van de stad en van de fans laten zien. Toen was het voor mij snel duidelijk: hier wil ik spelen. Preußen is een coole club”, reageert hij opgetogen op de website van de club.

Willem II

Van Eijma was de laatste vier jaar actief bij Roda JC. De centrale verdediger, opgeleid bij Willem II, sloot in 2016 aan bij de jeugdafdeling. Twee seizoenen later maakte hij zijn debuut in het eerste elftal. In twee seizoenen kwam Van Eijma tot 36 wedstrijden. Afgelopen zomer liep hij uit zijn contract.

Je las zojuist een gratis artikel


Niet alle artikelen zijn gratis, want zogeheten Plus-artikelen zijn alleen te lezen door abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen betrouwbare regionale journalistiek maken. Je leest al onze artikelen voor nog geen 1,50 per week.

Bekijk de aanbieding →