Limburgse Miss Patty Pam-Pam doet mee aan show Drag Race Holland

Print
Limburgse Miss Patty Pam-Pam doet mee aan show Drag Race Holland

Afbeelding: RTL

Amstenrade -

Miss Patty Pam-Pam, het drag-alterego van Pieter Roberts (34) uit Amstenrade, doet mee aan de Videoland-show Drag Race Holland.

Maandag maakte Videoland bekend welke tien drag queens vanaf 18 september gaan strijden in het eerste seizoen van Drag Race Holland. Door middel van diverse uitdagingen en runway shows laten ze iedere week zien wat zij in huis hebben. De creaties die de queens neerzetten, zijn bepalend voor wie er wint. Iedere week nemen de twee queens die het minst hebben gepresteerd het tegen elkaar op in een lip sync battle. Naast de titel wint de winnende queen een covershoot en tien pagina tellend interview in de Cosmopolitan en een speciaal gemaakte haute couture jurk van Claes Iversen.

Lees verder onder de foto.

Limburgse Miss Patty Pam-Pam doet mee aan show Drag Race Holland
Patty Pam-Pam. Foto: RTL

Patty Pam-Pam, oftwel Pieter, groeide op in Amstenrade en wordt daarom ook wel ‘Queen of the South’ genoemd. Ze zingt, playbackt en danst. Inmiddels woont de man achter Patty Pam-Pam in Amsterdam.

Drag Race Holland wordt gepresenteerd door stylist en tv-persoonlijkheid Fred van Leer en is vanaf vrijdag 18 september wekelijks met een nieuwe aflevering exclusief te zien bij Videoland.

Toegang tot alle Plus-artikelen?

Word nu abonnee en lees al onze Plus-artikelen voor slechts 1,04 per week. Ruim 110.000 tevreden lezers gingen je al voor.

Bekijk de actie-abonnementen